Tervehdys!

Kirjoittelen blogissani kalareissuistani, kalastusvälineiden rakentelusta ja kaikenlaisista ajatuksistani kalastuksesta.

Blogin tarkoitus on kertoa kehityksestäni kalamiehenä, koska kalastus on jatkuvaa kokeilua ja uuden oppimista. Lisäksi haluan jakaa ohjeita ja vinkkejä kalastusvälineiden rakentelusta niille, joita aihe kiinnostaa.

maanantai 21. tammikuuta 2013

Kalastusmuistoja vuodelta 2012

Siikaa onkimassa
Vuosi 2012 meni kalastuksen osalta melko nihkeästi. Muutaman kerran kävimme keväällä kaverin kanssa siikaa onkimassa. Näiltä reissuilta saaliiksi tuli vain yksi kaverin nappaama siika. Tosin eräällä siikareissulla madot vaihtuivat loppupäivästä lippoihin kun sattui haukien kututouhut kohdalle, saatiin mukavasti kiloisia haukia kyytiin.

Kesällä käytiin kerran järvellä melomassa jigiä heittämässä laihoin tuloksin. Pari ahventa ja kilonen hauki. Siinä kaikki. Syynä kalastusreissujen vähyyteen taisi olla ensimmäisen lapsen saaminen edellisvuonna ja kesällä uuden asunnon hankinta ja remontointi. Kyllähän sitä vaappuja tuli vuoltua samalla kun lapsi nukkui vieressä, mutta hieman siinä keskittyminen herpaantui, kun lapsi parahti itkuun ja vaati huomiota. Mutta kunhan se tuosta kasvaa, niin ehkäpä siitä vielä hyvä kalakaveri tulee isän kalareissuille.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti